1 mai 2024 Presa

Primăria Peștera a oferit premii cuplurilor care aniversează nunta de aur și argint, tinerilor căsătoriți, dar și cetățenilor majori

Primăria și Consiliul Local Peștera au oferit recent premii mai multor categorii de cetățeni care marchează în această perioadă, momente deosebite din viața lor.

Autoritatea locală a oferit premii în bani, dar și câte un buchet de flori cuplurilor care au împlinit 25 sau 50 de ani de căsătorie, celor care abia ce și-au format o familie, tinerilor care au împlinit 18 ani sau părinților pentru nou născuții din familia lor.

Primarul comunei Peștera, Nicoleta Vrabie ne-a declarat că autoritatea locală obișnuiește să ofere aceste premii înaintea sărbătorilor de Paște sau de Crăciun pentru a veni astfel în sprijinul cetățenilor, pentru a aduce un pic de bucurie în casele lor.

Zilele acestea au fost premiate patru cupluri care au împlinit 50 de ani de căsătorie, opt care au împlinit 25 de ani de căsătorie și 10 cupluri de tineri căsătoriți. De asemenea, au fost premiați și 20 de tineri care au devenit majori.

Pentru fiecare categorie în parte, Primăria a oferit: 300 lei – cetățenilor majori, 500 lei – celor care au împlinit 25 de ani de căsătorie, 1.000 lei – celor care au sărbătorit nunta de aur și 1.500 de lei tinerilor proaspăt căsătoriți.

De asemenea, 15 familii au primit câte 1.500 de lei pentru pentru nou născuți.

Reamintim că la începutul acestei săptămâni, Primăria Peștera a oferit tuturor persoanelor cu vârsta de peste 60 de ani, persoanelor cu handicap grav și accentuat, asistenților persoanelor cu handicap grav și beneficiarilor de ajutor social, tradiționalele cadouri cu alimente.

În total 780 de persoane au primit daruri din partea autorității locale.

Sursa: ziarulamprenta.ro

Share: