31 mai 2023 Presa

(FOTO) Petrecere spectaculoasă oferită de autoritățile locale din Peștera pentru copiii comunei

Cu două zile în avans, spre marea bucurie a copiilor, autoritățile locale din Peștera au pregătit astăzi, pe terenul de sport al Școlii Gimnaziale nr. 1 din Peștera, o petrecere spectaculoasă de ziua lor.

Astăzi, la prânz, cu mic, cu mare, toți copiii din toate satele comunei Peștera au participat la petrecerea pe care Primăria și Consiliul Local al comunei le-a pregătit-o așa cum se cuvine: cu personaje din povești, înghețată gratis, tobogane la dispoziție, dar și cu câte un cadou pentru fiecare.

Indiferent de vârsta lor, toți cei 394 de elevi prezenți au primit din partea autorității locale câte un rucsac de drumeție și o mingie.

Petrecerea a început cu jocuri specifice vârstei. Animatorii, costumați în personajele din desene animate preferate de copii, i-au provocat pe cei mai mici, dar și pe cei mai mari să participe la diverse jocuri în echipă.

Aproape de ora prânzului, toți copiii s-au înfruptat cu înghețata pusă la dispoziție gratuit de către organizatori.

În parcul de distracție pe care l-am amenajat pentru ei astăzi au venit toți copiii comunei, însoțiți și de frățiorii lor mai mici. Ca de fiecare dată, așa cum obișnuim în fiecare an, le-am pregătit și câte un cadou, suc, apă, înghețată… Avem și oglinda magică unde pot face fotografii, au la dispoziție și un animator care îi ajută să-și facă diverse tatuaje temporare cu personajele din desenele animate preferate. Am încercat să le aducem cât mai multe motive de bucurie astăzi, special pentru ei. Personal și în numele echipei mele le doresc o copilărie minunată!”, a transmis primarul comunei Peștera, Nicoleta Vrabie.

Și pentru că o petrecere nu se putea încheia decât într-o atmosferă colorată și veselă, cei care au rămas până la finalul petrecerii au avut parte de un spectacol de confetii de care s-au bucurat nu numai copiii, dar și părinții prezenți alături de copii la eveniment.

Sursa: ziarulamprenta.ro

Share: