2 decembrie 2021 Presa

Nicoleta Vrabie, primarul comunei Peștera, mesaj de Ziua Națională a României: „Voi face tot ce este posibil pentru realizarea proiectelor pentru dezvoltarea comunei. Aveți în mine un aliat și un sprijin!”

Cu prilejul Zilei Naționale a României, sărbătorită și anul acesta în condiții speciale din cauza pandemiei de Covid-19, autoritățile locale, reprezentanții instituțiilor publice, dar și exponenți ai clasei politice din Constanța, au transmis urări și mesaje prin intermediul Ziarului Amprenta.

Vă redăm în continuare mesajul transmis locuitorilor comunei Peștera de primarul Nicoleta Vrabie:

„Dragi peștereni, de 1 decembrie, Ziua nationala a României, vreau să vă urez sa aveti parte de tot binele, de multă sănătate, să fiți buni în tot ceea ce faceți, să nu uităm să fim uniți, să ne sprijinim în încercările și provocările momentului prin care trecem.

Vreau să vă mulțumesc încă o dată că mi-ați acordat încrederea dumneavoastră și vreau să știți că voi face tot ce este posibil pentru realizarea proiectelor pentru dezvoltarea comunei și că aveți în mine un aliat și un sprijin, ori de câte ori aveți nevoie!

Avem o mie de motive sa fim mândri cā suntem romani, trăind și simțind românește,

La multi ani, peștereni,

La multi ani, România!!!”

Sursa: ziarulamprenta.ro

Share: