22 ianuarie 2020 Presa

Primarul de la Peştera, Marius Liviu Petre, prima zi de muncă în administraţia locală

Primarul comunei Peştera, Marius Liviu Petre, şi-a preluat atribuţiile ce-i revin în calitate de şef al administraţiei publice, după ce, zilele trecute, a fost investit oficial în funcţie de reprezentanţii Prefecturii Constanţa. 
Mai mult, şi noul Consiliu Local al comunei Peştera a fost legal constituit, acesta fiind format din 13 persoane. În plus, aleşii l-au ales în funcţia de viceprimar pe Tudorel Grosu. 
„Am fost întâmpinat de oameni de caracter, echipa din Primăria Peştera, alături de care voi face absolut totul pentru binele comunităţii, pentru dezvoltarea durabilă a tuturor localităţilor aflate în componenţa comunei noastre. Pornesc la drum cu încrederea şi optimismul că numai împreună putem realiza tot ceea ce ne-am propus, că doar munca în echipă va genera rezultate concrete, fapte pozitive pe care ni le dorim cu toţii. Mulţumesc tuturor pentru susţinere, pentru aprecieri şi gânduri bune şi vă asigur că voi face tot ceea ce îmi stă în puterea admi-nistrativă a votului pe care mi l-aţi acordat la alegerile din data de 5 iunie pentru ca localitatea noastră să ajungă acolo unde ne dorim cu toţii, respectiv să cunoască dezvoltarea pe care fostul primar Valentin Vrabie a început-o”, a spus primarul Marius Liviu Petre, după prima sa zi de muncă la primărie. 
El a mai adăugat că a fost o zi emoţionantă, zi în care a pornit pe o nouă cale, unde merge cu sufletul şi cu inima. 
„Avem multe lucruri de realizat pentru această comună minu-nată, pentru a reîntregi comunitatea care în timpul campaniei electorale a fost dezbinată de partidele politice”, a mai precizat şeful administraţiei din Peştera. 
Reamintim că Marius Liviu Petre este profesor de istorie. Cu puţin timp înainte de a candida ca independent pentru Primăria Peştera, el era inspector şcolar, funcţie la care a renunţat pentru a urma un parcurs în administraţia publică. 
Share: