22 ianuarie 2020 Presa

Constanța: Independentul Marius Liviu Petre, noul primar al comunei Peștera, după ce Valentin Vrabie a câștigat un mandat de edil la Medgidia

Independentul Marius Liviu Petre este noul primar al comunei constănțene Peștera, obținând 56,2% dintre voturi, potrivit numărătorii paralele, informează Constanța NEWS.
Marius Liviu Petre îl urmează în funcție pe un alt independent, Valentin Vrabie, cunoscut pentru modul în care a modernizat comuna. În urma alegerilor de duminică, Valentin Vrabie a câștigat un mandat de primar la Medgidia.
După ce a fost ales primar în Peștera, Petre a declarat că intenționează să continue proiectele începute de predecesorul său.
“Mulțumesc peșterenilor pentru votul de încredere pe care mi l-au acordat. Împreună vom continua proiectele începute de administrația Vrabie pentru dezvoltarea comunei Peștera. Campania s-a încheiat și este momentul sa ne unim cu toții, sa lăsăm deoparte încercările de manipulare și de dezbinare încercate de partidele politice. Voi fi primarul tuturor locuitorilor comunei Peștera, indiferent de opțiunea manifestată de urne. Suntem o familie, vom continua ca o familie… Familia Peștera!”, a declarat Marius Liviu Petre pentru sursa citată.
Născut în comuna Peștera, Marius Liviu Petre a fost profesor de istorie, Director al Școlii din localitate și inspector școlar.
Sursa: B1.ro
Share: