Comuna Peștera se transformă și în acest an în tărâmul de basm al zecilor de mii de oameni care îndrăgesc surprizele pe care Primăria si Consiliul Local Peștera le pregătesc de ani buni. 
Locuitorii comunei Peștera, dar și sute de oameni din întreg județul au participat, sâmbătă seară, la festivitatea de aprindere a luminilor de sărbători, eveniment organizat de către reprezentanții administrației locale.
Startul sărbătorilor de iarnă a fost dat la ora 17.00, atunci când am sărbătorit și Ziua Națională a României, prin mai multe activități specifice. Am pregătit pentru acest eveniment amplu un spectacol culinar de excepție - demo cooking live - la care au participat bucătari renumiți, participanți la emisiunea "Chefi la cuțite". De asemenea, cel mai mare ceaun din România, în care au fost preparate câteva sute de porții de fasole, mâncarea tradițională a românilor a fost pregătit tot la Peștera! De altfel, pâna în ziua de Crăciun, pentru fiecare sfârșit de săptămână am pregătit spectacole culinare specifice zonei în care ne aflăm - de la berbecuț la proțap, la pregătirea pastramei si, desigur, nu uităm tradițiile legate de tăierea porcului, așa încât îi așteptăm pe toți cei care iubesc iarna să întâmpine sărbătoarea Crăciunului alături de noi. 
Administrația locală a pregătit surprize pentru fiecare categorie de vârstă.                                                 

                                                         Bine aţi venit pe site-ul 
Primăriei Comunei Peştera,
jud. Constanţa